Skolskit

jag kan inte skriva, för jag har ingen tid, SÅ JÄVLA MYCKET SKOL SKIT just nu, så jaja, idag sprang jag iallefall 5km, fett stolt :)

har du inge bra att skriva, så skriv inget. iallefall om du är besökare på min blogg!


mvh Tjuppis

en Snabbis

go kväll jul och eftermiddag!, jag ligger like efter i skolan som sverige under medeltiden, så det blir en snabbis, Woohooo jag har snackar med ers majistät, fett kul!!

och ett snabbt klagomål, världens polis ( usa ) av alla jävla länder ni ska anfalla, ANFALL NORDKOREA!!! skit i alla jävla muslimska länder, detta är brottom!, de har fan massa jävla bomber!!

mvh TJuppiZZ!

Tjenare!

tjenare tjenare, denna låånga helg så har jag bara chillat, jag har sprungit 2.5km varje dag, kl 9 eller 10, fett skönt
hade softairgun krig i söndags, det var kul, och gick promenad i lördags, det var oxo roligt :)
på "kriget" så var jag jätte duktig, jag sköt många med min glock 17 eller 18, eller vad det nu kan vara, desvärre blev jag skjuten i arselet flera gånger, och fångatagen en gång, då sket jag fan på mig, eller inte...
idag är det måndag iallefall, skolan är fett dryg, jag ligger efter med både prov och arbeten, och jag känner att jag pallar inte mer...
hursomhälst så av någon anledning i söndags kväll började jag tänka på min farfar, jag saknar honom mycket, och när jag tänkte på honom så började jag gråta :( mjo, så var det, jag kan stålt säga, att ja, jag kan börja gråta när jag tänker på min farfrar.. så jag grät migsjälv till sömns. fan nu när jag skriver detta får jag tårar i ögonen.

NYTT ÄMNE!
hm, min kamrat Fofwner tog med sig sin kaninin och träffade min kanning i söndags, det var jätte gulligt, tills min kanin beslötsig för att jävlas, då var det inte kul längre, få fick fofwners kannin ( mjorro) gåhem...
i skolan har vi börjat med WW1, och det tycker jag är mycket roligt! även fast jag redan vet det som fröken säger, så tycker jag ändå att det är lärorikt.
jag är såååååå duktig

Mvh Tjuppis

Ledig torsdag

tjenare tjenare, idag gick jag upp vid 7 och gjorde allt som jag brukar göra på mornar, när jag står i duschen upptäcker jag, va fan,,, jag ÄR LEDIG!, så jag bestämer mig för att duscha tills jag mår illa av allt vatten, sedan crashar jag i soffan, skit sofft.
jag vaknar vid 12 och orkar inte göra något, sappar runt på tv och klagar över alla jävla kanaler som har " gissa ordet" ... det sög. så jag har inte gjort så himmla mycket, men det ska man göra, allså ingenting. när man e ledig ska man ta det soft första dagen, sedan latja runt det e fett gött.
så har jag klappat en katt som satt utanför min dörr, jag klappade den jättemycket, och den kurrade, eller spann eller vad det heter och hoppade upp i mitt knä, den var jätte gullig, gash, den vill jag ha!


litet blogg inlägg av världens bästa bloggare
mvh Tjupp(k)is(se)

ps, för de som inte fattade så blev det kisse av tjuppis där..

Onsdag

kära läsare, idag kännde jag hur otroligt skönt det är ute kl 6 på morgonen, det var dimmigt och mysigt, en riktigt bra upplevelse, det bör ni oxo göra.
sedan duschade jag lääänge och stack till skolan, skoldagen var helt ok, vi hade om ryska revolitionen, mycket lätt, samt prov på EU, det gick hyfsat :)

btw, jag söker ett pc spel som heter Shugan total war, om ni har det är jag mycket intresserad, tack :)

annars har det varit en chill dag, DET ÄR 4 DAGARS HELG NU WOOHOO ska bli fett kul.
det ryktas om att det ska bli soft air gun krig, det e kul :)
men det kanske fuckar sig, man vet aldrig.

annars så sitter jag hemma och klappar min gammla kannin...
han e mycket gammal, och har sett det mästa, jag älskar honom med hela mitt hjärta.

det blev ett kort inlägg, men det är iallefall ett inlägg sådetså!
mvh Tjuppis

alla 2 veckor +1dag

jag har varit otroligt lat och alla suktar efter flera nyheter, så jag börjar från METALLICA, DET VAR AWSOME!, det var så jävla tungt så det inte är sant, vågen tog aldrigslut efter som det var i globen och alla bara hoppade och skrek.
Alla låtar va skit bra, ljudet sög i början dock, men det är skitsamma, vi fick en tröja som e värd 300-900kr, fett najs, men de bästa låtarna var " nothing else matters, sad but true, master of poppis " och resten var skit bra med!!, det var en dag att kommaihåg, även fast det var på en månag, så jag kom till skolan på tisdag som en zombie, jag gjorde fan inget och bara såv hela dagen.

nydag, jag har typ 231omprov i naturkunskap, och 32 i geografi, så jag gjorde ett muntligt med min lärare, han bara förklarade allt, och jag satt och nickade och sa " aha" så tar han bort alla omproven i naturkunskap och nästan alla i geografi och säger " mmm nu har du fattat det där. vadbra, då vet du det " jag bara WOOOHOOO MOTHERFUCKER ! ! yeah, fett stålt, annars om jag ska vara ärligt så har det inte hänt så mycket.

Dator knasig, min dator e otrligt mysko, jag måsta starta om den 2gånger för att den ska starta över huvetaget... mysko..

idag är det tisdag, och jag har sovmorgon, men jag hade nationeltprov i matte, det glömde jag ^^ så det missade jag, bra va ? :P, värsta jävla timingen...

jag vet att ni längtar efter att läsa vad jag ska klaga på, och det är tro det eller ej, EU. ja juste! , vad vet du igentligen om eu?, intemycket va?, nä. det vet jag, inte mycket allså, men det som jag vet ska jag berätta för er.
sverige har en statsbudget på 700miljarder, jag vet att ni tänker, HOLY FUCK, det är 70 miljader cheesburgare på Mcdonalds, och ja... det är det.. men det mästa går till byggen, löner osv.
hursomhälst så är det såhär sverige betalar 30miljoner kr varje år till eu, och vad får vi för det?, mjo, vi "balanserar " ut våra exporter och inporter, så alla får vara med och köpa, så om tex Tyskland vill köpa 1 träd för 1miljon kr, och typ malta vill köpa 1 träd, men bara för 1 kr, då ska vi sälja det till malta så de får något oxo, samnt ska vi göra samma sak, fast inport.
och det gynnar ju inte sverige.
samt, alla länder som är med i EU blir " skyddade " från krig... mjo, det är det sverige behöver, bli skyddat från krig, vi har inte varit i krig på 200år..
och sedan vi betalar näst mäst per invånare till eu, vi betalar 2700kr per invånare, som blir ca 30miljarder, det gör ingen annan, vrf ska vi betala så mycket?
man får ju naturligt vis EU stöd. och det tackar vi för, vi betalar 30miljoner och får 5miljoner, bra byte, medans malta betalrar 10miljoner och får 15miljoner...
sedan det värsta är, EU ska få president, FATTAR NI INTE VAD SOM HÄNDER?!  EU KOMMER BLI NYA SOVIJET !!!
och det ska vi vara delaktiga i... icke sa nicke säger jag.
så EU gynnar ju fan inte sverige på 5öre, eller lättare sagt, på 30miljarder.
sedan Norge är inte med i eu, men för att de ska få handla med EU länder måste de acceptera avtal med EU, som de måste följa, allså, följa eu regler för att handla, eller så blir de uteslutna, för EU vill bara handla med sigsjälv, hur jävla sjukt är det ?... jag är så jävla negativ mot detta

juste jag fick MVG på mitt engelska muntliga, bra va?, jag vet, jag är bäst.. :)

vad mer finns det att skriva om, en liten grej, tack gustav för att visat inträsse, samnt JUJJE lär dig snälla, man börjar ett samntal med en hälsningsfras och avslutar med en adjöfras..

mjo men detta var väll ett lyckat inlägg?

btw, finns det någon i denna värld som kan tysk grammatik?, jag låvar, alla tyskar bara låssas och chansar för livet hur allt ska böjas.

samt, jag har fått hotbrav och medlems brav från " Svenska Folks fronten" mjo jag tackar och bockar, men jag är inte nazist, ni ska bara veta den totala smörjan och skiten de skriver, jag undrar värkligen om de tror på allt detta?, de kan ju för fan inte vara så dumma i huvudet, eller så har de blivit så jävla mycket järntvättade...

btw igen, det jag skriver och har skrivit kanske låter lite rasistigt och nazistsgt men jag är inget av dem, jag säger som jag tycker, det kanske låter så, det kanske tillochmed är så att jag är lite, men ärlgit vem är inte det ?, vem tycker inte att vi tar in för många invandrare, den som inte tycker det skulle jag vilja träffa, och bjuda på en biljett till rosengård.

och idag på min engelska satt jag med en kille som jag kallar för " blingbling" och framför oss satt en tjej som jag glömde namnet på, men jag kallar henne nu för leia, hursomhälst, så gav en ett hjärta till mig, ah! jag är så kääär, jag svävar i måln av bummul och flyger genom evigetens lopp av käääärlek... eller kanske inte ^^

Mvh Tjuppis - mer inägg kommer snart :)

Söndah!

IMORGON METALLICA!! woohoo, men idag ska jag sova och chilla... jag vet att jag är lat när det gäller bloggen, men jag är lat som Tjuppis oxo ^^
jag låvar, någon dag ska jag sattsa lite mer i vad jag skriver, men nu orkar jag bara inte... men jag hoppas att ni gillar mig iallefall, jag älskar alla er, spelar ingen roll vad ni tycker om mig :)
det där lät lite emo... hatar emos...


Jag var med i kiss, för jag är Tjuppis

rimmar fan :)

http://www.youtube.com/watch?v=83JQd8-q7tk

TorsdagFredagLördag

 dem senaste dagarna har jag inte gjort något alls, jag hade Fofwner och Dunderzven hoss mig och hade SW maraton idag, det var rätt trisst, rätt långtråkigt... vi såg 3filmer isträck...
men TOTALT VÄRT DET!
såå... på måndag är det metallica, OCH DE BÖR GÖRA SIN BÄSTA FUCKING KONSÄR NÅGONSIN, de sköt upp den 1 månad, men nu är det dags!
och guldlock MÅSTE sjunga Nothing else matters på måndag, annars e det inte en lyckad dag...
men jag e lite stressad / dålig så nu får det räcka, haregött hammster kött

RSS 2.0