2012 samt Tjuppis religon

måste skriva detta. är det inte lite komiskt att världen ska gå under 2012(sägs det). och hela världen är i kaous nu, så vi är på god väg ^^. vi fiskar ut haven, oljan tar slut, växthuseffekten, svininfluensan , en vulkan i usa kan explodera, arabvärden gör revolt, kina blir stormakt, hela världen rustar upp kärnvapen osv.. mjo vi är på god väg tycker jag ^^, den som lever få se om det blir världens undergång.

ps. fuckade att inte skriva ;)

min religon:

För att förstå min religon så måste man förstå mitt poängsystem.
livet är som ett dataspel. man får poäng för olika saker man gör, är man snäll får man +poäng, dålig, -poäng.
mycket simpelt. för att tro på Tjuppis religon så måste man tro på ödet, och min sort av karma.
ödet är att man träffar personer vid vissa tillfällen som är perfekta, eller hamnar på en plats vid ett bra tillfälle.
min sort av karma är bara; gör du bra saker, så sker bra saker mot dig.
om ni undrar om det finns någon gud. så ja, det gör det. dock vet vi inte vem, förens vi har paserat portarna till valhall.^^
när man dör så får man se sitt liv som i en statistikisk undersökning. hur många gånger du har spottat, kissat, osv. ditt mest använda ord. längsta rap. osv. så sammanfattas det med din livspoäng som blir en specifik siffra, den siffran hamnar i en ranking på hela världens "high score" lista. överst är Jeses. så kanske man kommer på plats nummer 32120. en bra siffra :D
men man får ju minus oxo. det får alla, mer eller mindre iaf. och om du tex får -300 poäng, så måste du tillbringa xantal år i ett helvete. detta helvete slåss mot "Himlen"(där alla hamnar förr eller senare) men förlorar alltid. tiden du spenderar i helvete är relevant. om du inte bättrar ditt betende, eller inte ångrar det du gjort, kommer du få stanna kvar och lida.(lida är oxo relevant med hur mycket minus man fick). men om man ångrar sig, och gjort sin tid så kommer man till hilmen. där allt man gär är hänger, checka filmer, ser på jorden, blir packad, och knullar som en hög kåta kanniner. varje dag är det en strid mot hilmen, de som vill får slåss, spelar ingen roll antalet, hilmen vinner alltid. men alla från helvetet måste slåss
i min religon finns det ingen kyrka, eller någon helig plats som man måste be på, det heligaste som finns på vår jord är våran själ. och nej, man behöver inte be om man inte vill. man får inte mer poäng för att man gör det, dock så kan man få något innre lugn. kanske, vetefan ^^
du ska inte leva varje dag som det var din sista, utan varje dag för att andra ska vara glada.
gjädje är grunden till min religon, och efter som den bygger på karma så blir det episkt!
jag andleningen till att jag skrev lite om livet efter döden är bara för att det är en jävligt sunkig religon om den livet bara tog slut när man dog.

thats for me now, ;- Tjuppis

ny paouiuiuiuis

japp, bloggen läggs på is igen. jag har bara inte så mycket ork till skiten längre. men kanske uppdaterar, men som sagt, det är lov snart, då skriver jag sällan eller aldrig.

förklaring till en sak

nej jag har inte nåot emot muslimer!
dock så har jag svårt att förstå mig på deras tro. min granne är muslim, tronde, jättesnäll. dock så från det till en man som spränger sig på ett torg för att döda så många som möjligt, samma bok, samma tro. annan uppfattnign.
det är där jag får problem. hur fna kan den ena uppfatta koranen som "lev i frid" och en annna " döda alla i allah's namn". det fattar jag inte.
jag fattar inte heller varför kvinnor måste ha burka på sig. även fast vissa säger att de vill ha det så tror JAG att de är rädda eller har blivit järntvättade. vem fan vill gå runt som en gardin hela dagen? de kanske dem vill. men jaja.
det är som, jag har aldrig läst om en kristen som spränger sig själv. dock har jag läst om att de spränger abortkleniker. för de tycker abort är mord. men då säger jag, De har iaf en orsak, de tror att dem har mördat. jag säger inte att det är mer rätt för det. Självmordsbombare de dödar folk för de tror på en annan gud. även ibland om de tror på samma.
drf tycker jag om Buddism, aldrig läst något dåligt om den (:

mvh Tjuppis

jag ska fan starta en egen religon. regler och sådant kommer senare ^^

jahop.

jo idag skriver jag bara om en sak. det är detta

al-quaida hotar med nya attacker mot sverige, att flera mohammedaner kommer att slåtill om vi inte ändrar synen på islam. min fråga är då; VAD FAN KRÄVER DE AV OSS? DE FÅR BO HÄR; JOBBA YOU NAME IT! VAD SKA VI GÖRA? FÅ MUSLIMER ATT STYRA LANDET ELLER? det värsta är att jag tror fan att folk är mer villga att få fanatiska muslimer i regeringen än SD.

jag gillar även att nyheten publicerades nästan längst ner på aftonbladets hemsida. jag menar, vad kändisar gör är ju så mycket viktigare än att en terror grupp förklarar krig mot sverige.

vad fan är era problem era jävla idioter till terrorister. ni dödar oss för att vi inte tror på eran gud. som kanske inte äns finns... bra logik i det.
jag menar, om vi måste vara så accepterande mot muslimer, varför kan de då inte vara accepterande tillbaka? är det en sådan omöjlighet? eller krävs ett nytt modernt korsståg! Fan va episkt det skulle vara :D
massa panzarvagnar med kors och slacktar för gud. dock så kommer det troligen inte lösa några problem, men iaf.
jag vill inte att sverige ska bli mer tolerant mot muslimer än vad vi redan är? jag menar vi bor fan jämnlikt! ska vi prioritera över dem? jag menar, säg ett land i europa som vill prioritera över muslimer än kristna. jag säger inte att vi kristna är mera värda, dock säger jag att får kultur är kristen, den bör behållas. jag tycker även att man måste betala skatt till svenska kyrkan. yes det tycker jag faktiskt.

jaja, all for now, /Tjuppis

back!

hej!
jag är äntligen tillbaka! gött va? :D
mitt PA arbete är klart, blev typ 27-29 sidor. kommer fan inte ihåg vilket!
anyways!
en snabb sammanfattning på hur jag har haft det; bra.
skönt att få det överstökat
hade tänkt att skriva om lite nyheter. vi börjar med alla hjärtans dag.

detta är enligt MIG!

Allahjärtans dag är ett kapitalistiskt påfund som går ut på att alla killar ska tömma sinna pengar på onödigt skit till tjejer som de gillar.
allvarligt, har vårt samhälle sjunkigt så jävla lågt att vi måste ha en fucking dag som säger åt oss att göra det? vad fan är det för patetiskt skit. en kille BÖR köpa saker till sin flickvän/den han gillar det säger jag inte emot, dock så tycker jag det är skit lamt att vi måste göra en speciell dag om skiten.
har även ett till problem med denna dag. det är offtast bara killen som måste pruta ut cash. tjejer ränknar offtast med att få det serverat på ett silverfat att de inte behöver ge något tillbaka utom en kram. yey. 460kr kram. jag är så lycklig. fuck this lixom.
och JO jag gillar dagen, dock inte vad den har blivit till.
jag tycker vi lika gärna kan genomföra Jesus dagen. då menar jag inte att vi ska spika upp varandra på ett kors, utan bara vara allmänt snälla mot varandra. för det är vi ju inte annars -.-' minst lika onödigt.
anyways.
men det finns ju flera dagar som är onädiga, men dem tar vi när de kommer.

min andra nyhet.
läste på aftonbladet (ja jag läser aftonbladet, vet att de skriver mycket skit, men de får fram nyheter snabbt) att en affär gjorde en deal men snattare att antingen pröjsade de ut 1500kr eller fick stå med en skylt utanför där det stod att de hade snattat. jag tycker det är skitbra, men KD damparloss och säger att det hotar rättsystemet.
jag måste säga detta., sveriges rättsystem suger röv.
jag grundar detta på följande
folk under 18 får inget straff
våldtäkt 1-4 år
pedofilbrott 4år
laddar du ner- 50år(ingen aning, men bara gissar) + miljoner böter
mord/dråp 5år+
skit lamt. tycker det är asbra att folket tar lagen i egna händer i sådana situvationer.
som tex. en kille under 18 skricker och trakaserar en äldre man, mannen ger honom en örfil(helt rätt) mannen grips för misshandel. the FUCK?!
fan vad lamt. ska vi ta sådan skit? ska alla gå runt och göra vad fan de vill? NEJ FUCK NO!
så dem som snattar blir hemskickade till mamma och pappa där han får en varm choklad. yey. vilket staff.
VARFÖR KAN VI INTE HA RIKTIGA JÄVLA STRAFF?!
folk som våldtar, mördar, är pedofiler. de ska fucking bort föralltid. de ska fan lida.
folk som laddar ner, ska pröjsa för de dem har laddat ner x2 det blirdyrt i längden, men hur fan hade ni tänkt att en 14grabb ska kunna pröjsa ut 140 miljoner?. idioter är vad ni är.

kaos i egypten.

först. folket i egypten är idioter. jag grundar detta på det faktum att de inte värka fatta hur jävla bra de har det. NI ÄR FAN TYP DET BÄSTA LANDET I HELA MELLANÖSTERN/AFRIKA!!!.
och ni offrar det för att kunna rösta på korupta politiker, och få pridefestivalen.(överdriver jag vet, men lät så passande). det är som, har ni sett restan av mellanöstern eller? ni har det fan bra. och fattar ni vilket jävla helvete ni utsätter ersjälva för? det kommer bli fett kaos!det är som en amerikansk reporter blev misshandlad och våldtagen på ett torg. the fuck?! armén styr landet atm. jag gissar på att det blir en militärdiktatur, en kommunistisk stat, eller en stat som styrs av muslimska fundamentalister. jag har fått lära mig i skolan att judarna hade det bättre hoss muslimerna än hoss de kristna. jag såg en video, jag tvivlar hårt på den faktan. det var asmånga muslimer med flaggor som  skrek och kastade saker mot en synnagogga. texten under sa att de skrek " död åt alla judar " eller något liknande.´the fuck lixom? jag säger inte att alla muslimer hatar judar, dock så vad jag har hört så gör alla muslimer i mellanöstern det. vad kan det bero på? kanske något med israel?
jaja. och USA sitter där och säger att de städjer revolutionen. och jag menar allvarligt? no shit att de gör det. de vill ju sätta dit en usa vänlig snubbe. det har ju aldrig hänt förut?
och juste, vad fan hände med tunisiens revolution, den har lagts åt sidan, visst det är historia redan. som galnakosjukan och fågelinflensan.
samt detta " HELA VÄRLDEN FÖLJER EGYPEN". no shit, FÖR DET STÅR ÖVERALLT! det är inte så jävla konstigt att folk läser om det. det är typ som om de skulle skriva om en katt i sebirien som hette Drivnastof. "HELA VÄRLDEN FÖLJER DRIVNASTOF. jävla idioter...
allt om det typ.


läste även just att någon använt en använd HIV spruta. allså vad fan är det för jävla puckon som arbetar på sjukvården? är alla retarderade eller? "ööööö hiv spruta kan användas igen, döööh" va fan är detta lixom, vara idiot på jobbet dagen.
eller ännu bättre, en brud med extremt högt blodtryck skickas hem för doktorerna trode de var fel på maskinen. okey WTF?! vad fan hände med "ta det säkra före det osäkra". maskinen hade fucking rätt och nu är hon död. jag vet att de räddar liv på sjukhus, men allvarligt, det är fan dagis misstag som de gör! misstag som får förödande konsevänser. ryck upp er för fan.
och jag tycker att doktorer ska få gratis middagar på vissa resturanger. då menar jag inte donken eller BK, utan FINA! detta är en sådan jävla moral boost. men då kommer alla jävla feminister och socialister., "ALLA SKA MEE" och tycker att alla ska vara lika mycket värda. men folk fattar det sjävla, folk ÄR INTE LIKA MYCKET VÄRDA. vi kan bevisa detta på ett extremt sett. en man har tagit två gisslan. en hemlös knarkare från uganda. och den andra är usa:s president. han har en bomb kring midjan och säger att man får välja en som ska bli fri. om någon försöker något så dödar han alla med sin bomb. vilken idiot skulle fatta att presidenten kanske är lite mer värd än en knarkare från uganda. ja det är tragiskt och orättvist, men det är värkligheten.

jaja, tahts it for now.

mvh Tjuppis

is

min blogg har lagt på is tills "pa krisen" är över ;)

mvh Tjuppis

kötta

kommer vara dålig på att uppdatera, men det kommer ta sig igen, jag lovar, men måste bli klar med mitt fucking projekt arbete, sedan så e det chill typ.
mvh TJuppis

Rubrik:

hej!
måste först fördela detta medelande som jag har tänkt på fett länge!
ta ett A4 papper(viket papper som helst räcker)
dra ett sträck tvärs över halva i mitten.
välj en sida, dra ett nytt sträck över halva i mitten.
så forsätter man så, så man kommer längre och längre fram till kanten.
enligt mig så bör man kunna göra oändligt många sträck eftersom du bara drar över halva ytan.
men pappret har ju ett slut, och du närmar det hela tiden.
men eftersom du bara tar halva så bör du aldrig komma dit?
BRAIN FUCK!!!
anyways, skolan awsome! sol i mitt nylle !
inget internet i skolan, så en lektion blev lite lam ^^
skolan misslyckades med fiskpinnar. how the fuck?
och avslutar med filosofi! henke skön som alltid ^^
jag går hem ! gustav smsar att han inte har någon nycket så vi drar till mig och spelar COH!

tada! spelet e (enligt mig) världens bästa strategi spel!, det är dock inte spec nytt, men grafiken och gameplayet är mycket imponerande. du kan köpa till expantions till spelet, Opposing fronts, och Tales of valor(som suger röv, med tanke på att du bara får någon ny campain och 5 nya fordom, typ.)
anyways. som sagt, det e inte nytt, du kan säkert kirra alla för 200-300kr. inte styck, utan alla 3 för det priset.
anyways, vi fick lite flashbacks från den tiden då vi våldtog på det spelet, and guess what, vi våldtog! FUCK YEAAH!

så börjar min karate, jag missar min buss så jag går. jag ringer en kontakt som ska skicka ett recept till mig som jag ska laga, och denna är underbart goooooooooood!
anyways, ska nog plugga lite. äta först. sedan pluggga. yah!
mvh Tjuppis

trött

japp, skitinlägg, jag e trött. hej. skriver om en film om jag har tid imorgon! då blir  det SALT
med angelina jolie
svårt att stava!, iaf för lilla mig :D

RSS 2.0