back!

hej!
jag är äntligen tillbaka! gött va? :D
mitt PA arbete är klart, blev typ 27-29 sidor. kommer fan inte ihåg vilket!
anyways!
en snabb sammanfattning på hur jag har haft det; bra.
skönt att få det överstökat
hade tänkt att skriva om lite nyheter. vi börjar med alla hjärtans dag.

detta är enligt MIG!

Allahjärtans dag är ett kapitalistiskt påfund som går ut på att alla killar ska tömma sinna pengar på onödigt skit till tjejer som de gillar.
allvarligt, har vårt samhälle sjunkigt så jävla lågt att vi måste ha en fucking dag som säger åt oss att göra det? vad fan är det för patetiskt skit. en kille BÖR köpa saker till sin flickvän/den han gillar det säger jag inte emot, dock så tycker jag det är skit lamt att vi måste göra en speciell dag om skiten.
har även ett till problem med denna dag. det är offtast bara killen som måste pruta ut cash. tjejer ränknar offtast med att få det serverat på ett silverfat att de inte behöver ge något tillbaka utom en kram. yey. 460kr kram. jag är så lycklig. fuck this lixom.
och JO jag gillar dagen, dock inte vad den har blivit till.
jag tycker vi lika gärna kan genomföra Jesus dagen. då menar jag inte att vi ska spika upp varandra på ett kors, utan bara vara allmänt snälla mot varandra. för det är vi ju inte annars -.-' minst lika onödigt.
anyways.
men det finns ju flera dagar som är onädiga, men dem tar vi när de kommer.

min andra nyhet.
läste på aftonbladet (ja jag läser aftonbladet, vet att de skriver mycket skit, men de får fram nyheter snabbt) att en affär gjorde en deal men snattare att antingen pröjsade de ut 1500kr eller fick stå med en skylt utanför där det stod att de hade snattat. jag tycker det är skitbra, men KD damparloss och säger att det hotar rättsystemet.
jag måste säga detta., sveriges rättsystem suger röv.
jag grundar detta på följande
folk under 18 får inget straff
våldtäkt 1-4 år
pedofilbrott 4år
laddar du ner- 50år(ingen aning, men bara gissar) + miljoner böter
mord/dråp 5år+
skit lamt. tycker det är asbra att folket tar lagen i egna händer i sådana situvationer.
som tex. en kille under 18 skricker och trakaserar en äldre man, mannen ger honom en örfil(helt rätt) mannen grips för misshandel. the FUCK?!
fan vad lamt. ska vi ta sådan skit? ska alla gå runt och göra vad fan de vill? NEJ FUCK NO!
så dem som snattar blir hemskickade till mamma och pappa där han får en varm choklad. yey. vilket staff.
VARFÖR KAN VI INTE HA RIKTIGA JÄVLA STRAFF?!
folk som våldtar, mördar, är pedofiler. de ska fucking bort föralltid. de ska fan lida.
folk som laddar ner, ska pröjsa för de dem har laddat ner x2 det blirdyrt i längden, men hur fan hade ni tänkt att en 14grabb ska kunna pröjsa ut 140 miljoner?. idioter är vad ni är.

kaos i egypten.

först. folket i egypten är idioter. jag grundar detta på det faktum att de inte värka fatta hur jävla bra de har det. NI ÄR FAN TYP DET BÄSTA LANDET I HELA MELLANÖSTERN/AFRIKA!!!.
och ni offrar det för att kunna rösta på korupta politiker, och få pridefestivalen.(överdriver jag vet, men lät så passande). det är som, har ni sett restan av mellanöstern eller? ni har det fan bra. och fattar ni vilket jävla helvete ni utsätter ersjälva för? det kommer bli fett kaos!det är som en amerikansk reporter blev misshandlad och våldtagen på ett torg. the fuck?! armén styr landet atm. jag gissar på att det blir en militärdiktatur, en kommunistisk stat, eller en stat som styrs av muslimska fundamentalister. jag har fått lära mig i skolan att judarna hade det bättre hoss muslimerna än hoss de kristna. jag såg en video, jag tvivlar hårt på den faktan. det var asmånga muslimer med flaggor som  skrek och kastade saker mot en synnagogga. texten under sa att de skrek " död åt alla judar " eller något liknande.´the fuck lixom? jag säger inte att alla muslimer hatar judar, dock så vad jag har hört så gör alla muslimer i mellanöstern det. vad kan det bero på? kanske något med israel?
jaja. och USA sitter där och säger att de städjer revolutionen. och jag menar allvarligt? no shit att de gör det. de vill ju sätta dit en usa vänlig snubbe. det har ju aldrig hänt förut?
och juste, vad fan hände med tunisiens revolution, den har lagts åt sidan, visst det är historia redan. som galnakosjukan och fågelinflensan.
samt detta " HELA VÄRLDEN FÖLJER EGYPEN". no shit, FÖR DET STÅR ÖVERALLT! det är inte så jävla konstigt att folk läser om det. det är typ som om de skulle skriva om en katt i sebirien som hette Drivnastof. "HELA VÄRLDEN FÖLJER DRIVNASTOF. jävla idioter...
allt om det typ.


läste även just att någon använt en använd HIV spruta. allså vad fan är det för jävla puckon som arbetar på sjukvården? är alla retarderade eller? "ööööö hiv spruta kan användas igen, döööh" va fan är detta lixom, vara idiot på jobbet dagen.
eller ännu bättre, en brud med extremt högt blodtryck skickas hem för doktorerna trode de var fel på maskinen. okey WTF?! vad fan hände med "ta det säkra före det osäkra". maskinen hade fucking rätt och nu är hon död. jag vet att de räddar liv på sjukhus, men allvarligt, det är fan dagis misstag som de gör! misstag som får förödande konsevänser. ryck upp er för fan.
och jag tycker att doktorer ska få gratis middagar på vissa resturanger. då menar jag inte donken eller BK, utan FINA! detta är en sådan jävla moral boost. men då kommer alla jävla feminister och socialister., "ALLA SKA MEE" och tycker att alla ska vara lika mycket värda. men folk fattar det sjävla, folk ÄR INTE LIKA MYCKET VÄRDA. vi kan bevisa detta på ett extremt sett. en man har tagit två gisslan. en hemlös knarkare från uganda. och den andra är usa:s president. han har en bomb kring midjan och säger att man får välja en som ska bli fri. om någon försöker något så dödar han alla med sin bomb. vilken idiot skulle fatta att presidenten kanske är lite mer värd än en knarkare från uganda. ja det är tragiskt och orättvist, men det är värkligheten.

jaja, tahts it for now.

mvh Tjuppis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0