Svenska hjältar! Eller fucking jävla inte?!

http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article17582339.ab
Hur i guds heliga namn och alla magiska spöken blir man en "svensk hjälte" bara för man vill köpa en tröja med tvspels motiv, och man hittar den endast på killavdelninge. Så man gör som svenska hjältar gör; skickar arga brev.
Vafan får inte HM sälja vafan dem vill vart dem vill? XD är det så fruktansvärt diskriminerande att gå killavdelningen och köpa en tröja? Tydligen.
Ett företag gör ju fan saker som säljer, annars går dem ju i konkan XD
Detta är så jävla fucking löjligt att jag inte vet vartfan jag ska tavägen -.-
Om jag skulle starta ett företag som gjorde typ Tröjon med tryck av Stridsvagnar som köröver hus (eller något annat överdrivet manligt) så skulle jag nog tro att fler killar än tjejer skulle köpa dem. Och kommer det då någon kvinna eller man som klagar på det, så är det väll mitt beslut som företagare att göra vafan jag vill för kläder?
annars hade jag fan skapat ett företag som specialiserar sig för Stringtrosor och BH för män, och se hur länge det företaget håller. Kanske ett överdrivet exempel, men ni fattar.

Jag som var duktig och läste Företagsekonomi lite i gymnasiet lärde mig om "utbyt och efterfrågan".
nu generaliserar jag lite men, lixom, om det är många många som vill ha något från ett företag (om efterfrågan är stor) tex om typ supermario tröjor, så lär företaget köpa in några (om det är ett kläd eller kanske spel företag dvs. inte typ mcdonals XD back on track!) Och efterfrågan är nog störst hos män då generellt så spelar män mer än kvinnor, och diggar nog mer att ha på sig tröjor med fuckup shit på :) hur ofta är det fler tjejer än killar på games? det är en sådan jävla korvfest där att det inte finns XD Och det är tamig fan inte sexistiskt! Hade jag sagt " kvinnor är mindre värda för män är bäst" hade det varit en annan femma. Eller om HM hade sagt " men kvinnor ska ju stå i köket och födabarn" hade det varit lite sexistiskt. Men nu handlar det om en jävla tröja -.- Och aftonbladet belönar denna brud med titeln " SVENSK HJÄLTE"
Herregud, vem fan bryr sig? (jag uppenbarligen för detta är totalt skit). Och detta med "tjej och kille leksaker".
Är det serriöst ett problem? "åh nej, det är blått hos pojk leksakerna, och rosa hos tjejsakerna". och? det är färger? JAG (personlig åsikt, man får ha dem har jag hört) ser inte alls ett problem med att tjejer leker med dockor och killar med bilar. så var det när jag växte upp och jag känner att min barndom var fucking bäst. Och jag har inte hört någon tjej klaga på att hon inte fick varamed och leka med bilar. Och killar har ju oxo fucking dockor? Actionman? och det är fan inte olagligt för tjejer att vara på pojkdelen av leksakerna XD Det är inte som att vakten kommer och föser bort henne.
 
Hela grejen med lego. Ja det finns tjej och pojk lego (typ) killarna har slott, star wars, och våldsamma saker. Tjejerna har rosa slott och stall o sådant. Och det är ett jävla liv. Det står fan inte att någon är ENDSAT FÖR POJKAR/FLICKOR. Samt då är det fan dem som klagar som är sexister som påstår att det finns något som är för pojkar eller för flickor. Låt barn leka med vafan dem vill. Jag tror om man tar 2 barn (lånar dem lite) en pojke och en flicka. Ställer en batmanbil och en barbiedocka framför dem. (jag vet inte vilken ålder vi snackar om, men typ 9? någonstans där. så kommer serriöst 99av100 fall så kommer pojken ta bilen, och tjejen dockan. Det är inte sexism utan jag tror bara att det är så det är. jag skulle tagit bilen alla dagar i veckan iaf.
 
Min poäng är detta. Är det ett sådant jävla problem med att killar leker med bilar och tjejer med dockor?
Thats it for now, Be safe <3
 
 
http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article17582339.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0