Kvotering säkert särstavat, men fuck it

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20831911.ab
 
 
Här är den fantistiska underbara artikeln som fångade mitt öga, nekad på grund av kön. ja det suger, men vet du vad? Det är det som tydligen gäller, (främst män av okänd anledning) men beslut som att regeringen kan få företag i konkurs för att det är 40% kvinnor i styrelsen. Detta försvaras med "kompitens gör inte bättre företag" eller något snarlikt. Det är fucking bara kompitens som gör bra företag? det är sällan man ser lyckade företag med bara stolpskott i styrelsen?
 
Jag tycker det inte är fel att 40% kvinnor kan sitta i styrelsen, kan vara 100% för min del. men då ska det vara för att dem är kompitenta och gör bra beslut.
Kön ska fan inte bestämma om man får jobb eller inte. att detta äns blir en artikel är något jag tar ut min vrede över. för jag tycker det är totalt orimmligt att bara för man inte får ett jobb så ska man gråta ut i aftonbladet. för att hon skulle tröstas fick hon 75 000kr. DET ÄR HELT BANANAS ?!  75 000kr för att INTE få ett jobb? då hade jag fan varit miljonär flera gånger om! hade man bara vridit på skiten o hon hade varit en grabb, hade det varit lika mycket kaos om skiten? tvivlar fan big time. Sorry du fick inte jobbet för att du är kille. sucks to be you. jaha, aftonbladet nästa lixom? att dem ringer ica eller vad det var och frågar ut varför? har du aldrig blivit nekad ett jobb? välkommen till verkligheten, man måste plöja som fan innan man får något. och jag tycker det är smålustigt att hon fick ett anat jobb (grattis) och är nu Mamma ledig. så:
1: dem har anställt någon som nu är ledig.
2: hon har fått 75 000kr, ett nytt jobb, och ändå har mage att gråta ut i aftonbladet
 
jag tycker detta är ytterst märkligt och jag fattar fan inte hela skiten. nästa gång jag blir nekad ska jag fråga om det är för att jag är man.

jag förstår inte hur man kan tycka att kön ska bestämma om man får jobb eller inte, vad hände med kompitens ? (och vad fan ände med stavningen? XD) jag har säkert klagat om detta förut, och ja, hon gråter ut i aftonbladet och jag gråter ut i bloggen.
för att sammanfatta:

jag tycker kvotering är helt värdelöst.
jag tycker att kön ska inte avgöra om man får jobb, man som kvinna
Thats about it.
ja min blogg kommer att skrivas lite mer i men just nu är den inte prioriterad. tvivlar på att den kommer återfå sin forna storslagna kraft. typ som Svenska stormaktstider, var episk, vart lilla Sverige <3 som vi alla älskar, fast vi inte fick medalj i VM så var vi duktiga där

RSS 2.0