ARE YOU READY??!!!

indeed i am.
jag vaknar i skrik och panik! börjar om 15min! (lite lustigt hur man vaknar exakt innan något viktigt, mänskliga kroppen<3) jag ber min mor snällt att ta mig till skolan. hon går med på det. vi åker till skolan. jag lämnar två papper, vi åker hem. fy fan vilken jobbig skoldag!! ^^, XD
anyways, fredag imorgon? fett chillsoft.
detta inlägg består utav Tjuppis dinner time. och Tjuppis Film tajm. vi börjar med film tajm.

Clash of the titans!!!
filmer var faktiskt jävligt episk, grymt bra och underhållande. filmen känns som en liten rippoff på Sagan om Ringen och 300.(this is sparta!)
Filmen handlar om Persius(stavning?) som är Zeus son. filmen utspelar sig på antika grekland då man dyrkade Zeus, apollon, hades osv. och gudarna lever på människornas böner(lol jagvet XD) så kungen bestämmer sig för att, nej fuck you, vi slutar be till er. Zeus får sin bror hades att langa upp massa monster på människorna, så är det massa episka slag. juste! den förre kungen hatade oxo gudarna, så han gick på ett typ korståg mot dem. men zues har ju skapat alla människor, så han ville inte döda dem. så han flög till kungens fru knullade henne, så föddes Persius. kungen försökte döda båda genom att läga dem i en kista o kasta ner den i havet, men en fiskare hittade den. Persius överlede medans mamman dog. så. under Persius fältåg för att slackta alla månster möter han massa saker, bland annat trollkarar som e typ gjorde av trä., som ser ut som Haladrims från sagan om ringen.(det är dem som rider på de stora elefanterna) så hela flimen är igentiligen ett uppdrag för att döda Kraken(direckt taget från Pirets of the carabien?) som är en mega krabba moster pryl blandat med en balrog(från sagan om ringen).
så yeah, thats about it. så finns det massa skyssta sener, effecter och annat tufft. filmen slog mig nästan ur stolen hur bra den faktiskt var. den fick bajs i betyg på nätet, men av tjuppis får den något helt annat.

anledningen till varför den fick 4 var följande; den är episk, riktigt underhållande fredags slackt. men den är sådan jävla rippoff på 300 och sagan om ringen, så den kan bara inte få 5. den hade riktigt tuffa sener, men vissa lama dialoger, men kort och gått så kom den upp i en 4 för tjuppis!

så, då har vi fixat det. nu! TJuppis middag!
Natcho börgers a'la Tjuppis
det som krävs;
1 lök
1 tomat
600g köttförs ( blir ca fem 150g burgare)
natchokrydda
natcho salsa/tacco sås
amarican cheese
guacamole(om du vill göra det själv ta några avocados, en vitlök, ½ tomat som e hackad lite socker och salt, rör ihop typ^^)
hamburar bröd
sallad
gräddfil
jalapenos(hackade)
natcho chips
viktigt!! en kall jävla cola <3

börja med att mosa runt köttförs, häll ner natcho krydda.
hacka allt som hackas ska. 
forma hamburgare av köttfärsen.
lägg på en stekpana som är varm!
stek till du tycker att den ser vacker ut, då vänder du på den och lägger på en ost skiva. lägg på ett lock. låt den puttra någon minut.
ta brödet, lägg på lök och sallad, lägg sedan på 3/4 natcho chips. lägg på din burgare, och dekorera med salsa, jalapenos, guakamol, osv. lägg på 3/4 chips till. på locket lägg på en klick gräddfil och salsa. 
klar!
enkelt. underbart. skit gott <3


så ska en riktig jävla burgare se ut, fy fan va gott, fy fan va mätt jag är!! helt underbart!
japp det var allt för idag!, Tjo! /tjuppis, The master of food and movies
 

Kommentarer
Postat av: spongebobe_! (the true tjuppis-blog läsare)

Tjuppo nacho deluxe!

2011-01-13 @ 21:12:30
Postat av: Tjuppis

nya namnet, tack!!! jag ska framkalla en maträtt efter dig! <3

2011-01-13 @ 21:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0